Color therapy met SUN68

Het leven is te kort om er so(m)ber door te gaan en met het begin van de lente, laten we de grijze dagen liever achter ons. Beige en neutrale looks maken plaats voor een dosis kleur, als het van het Italiaanse happy-go-lucky merk SUN68 afhangt. In SS23 staat color therapy centraal, met felle kleuren die je mood liften. Let that serotonin hit!


Rood - een energieboost

Volgens velen is de kleur rood voor waaghalzen, maar in werkelijkheid is rood voor iedereen die wel eens een energieboost kan gebruiken. De wetenschap toont aan dat de kleur rood een positief effect heeft op je energielevels. Heruitgevonden SUN68-basics in het rood ademen die Italiaanse good mood, ofwel buon umore. Je bent wat je draagt!

SUN68 mannen

SUN68 vrouwen

Blauw - brengt je broodnodige rust

Blauw staat voor betrouwbaarheid en onschuld. Bovendien werkt de kleur rustgevend. Een onenigheid op de werkvloer? Haal dan onderstaande blauwe SUN68-items uit je kast. These blues won't make you feel blue.

SUN68 mannen

SUN68 vrouwen

Geel - een wondermiddel voor je humeur

Fleur je garderobe op met een toets geel, van lichtgeel tot okergeel, voor ieder wat wils. Geel doet namelijk wonderen voor je humeur en straalt vrolijkheid uit. De kleur wordt dan ook gelinkt aan zon, licht, leven en plezier. Kies voor een fijn bovenstuk in de optimistische kleur of draag de zon aan je voeten, met SUN68.

SUN68 mannen

SUN68 vrouwen

Oranje - ​ zorgt voor harmonie en optimisme

De kleur oranje is een mix van rood en geel en zorgt dan ook voor een balans tussen de twee kleuren. Oranje staat voor harmonie en rust en is de meer ingetogen versie van rood. Met oranje om je lijf straal je opgewektheid, optimisme en hoop uit. Een fijne hoodie, polo of coole sneakers in de tropische kleur, injecteert speelsheid in je look.

SUN68 mannen

 

Groen - geeft je jeugdige focus

Voor een frisse jeugdige look geef je best de voorkeur aan groen. Groen verhoogt de focus, en is de kleur van de jeugd en de lente. Met een brede waaier aan mooie groene tinten, kan het niet fout gaan. Groen licht voor onderstaande SUN68-items!

SUN68 mannen

SUN68 vrouwen


Download hier meer beeldmateriaal.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over SUN68

SUN68 is an Italian casual-wear brand, dedicated to designing clothes with particular attention to details and research in materials. With the idea of designing for everyday situations, SUN68 seeks to distance itself from the traditional rules of fashion, and is both being inspired and seeks to inspire common people and their everyday lives. SUN68 came about in 2005 as a project, whose goal was to design clothes for what appeared to be a gap in the fashion market: people no longer seen as final customers, but eventually at the centre of a creative process. SUN68 has entered the fashion world from the back door, creating a line of products that stood out for their uncompromising aesthetics and original design.